Menu Close

Kutsu ESAn järjestämään digitalisointitapahtumaan Virossa 18.-19.6. – suomalaisia yrityksiä kaivataan!

ESA yhdessä Viron avaruusviraston kanssa kutsuu suomalaisyritykset mukaan kahden päivän digitalisointitapahtumaan keskustelemaan tärkeimmistä innovaatioista, joita ESA:n teknologiaohjelmien on käsiteltävä kolmella keskeisellä alalla:

Tekoäly
Kyberturvallisuus
Digitaalinen tekniikka (Design 2 Produce)

https://www.esa.int/Our_Activities/Space_Engineering_Technology/Shaping_the_Future/Digital_Technologies_Working_Days

Tapahtuma järjestetään 18.-19. kesäkuuta 2019 Tallinnan Nordic Forum -hotellissa.

Tapahtuman aikana käymme keskusteluja ja verkostoidumme teollisuuden kanssa rakentaaksemme uusia kumppanuuksia Euroopan avaruus- ja muiden toimijoiden välille. Yritysten esityksille on tilaa tapahtuman toisena päivänä.

Digitalisointitapahtuma on avoinna teollisuudelle, koulutuslaitoksille ja pk-yrityksille, jotka haluavat osallistua keskusteluihin, joissa keskitytään erityisesti näillä aloilla sovellettavaan avaruusteknologiaan.

>> Lue lisää Digital Technologies Working Days -tapahtumasta
>> Rekisteröidy osallistujaksi

Kysy lisää: Miranda Saarentaus, miranda.saarentaus@geowise.fi, Puh. +358 40 747 8822