Menu Close

Geowise uutiskirje – elokuu 2020

Industry Space Days 16.-17.9.2020 verkossa

ESA kutsuu avaruusyhteisön jäseniä osallistumaan kaikkien aikojen ensimmäiseen verkossa järjestettävään Industry Space Days -tapahtumaan 16. – 17. syyskuuta 2020. Tilaisuuden järjestää ESA: n SME Office edistääkseen yhteistyötä koko avaruussektorin eri toimijoiden välillä. Osallistuminen on ilmaista. Rekisteröinti kuitenkin vaaditaan. Katso lisää täältä rekisteröityäksesi.

European Space Agency Business Application web-sivut ovat taas käytössä osoitteessa https://business.esa.int/

Eroon muovista

Selvitysprojektin rahoitus

Plastic-Less Society on hanke, jossa etsitään ratkaisuja merenkulun saasteongelmiin ja erityisesti vesistöön kulkeutuvan muoviongelmien ratkaisemiseksi. Haku on auki syyskuun loppuun asti. Lisää tietoa täältä.

Palautuminen Covid-19 vaikutuksista

Selvitysprojektin rahoitus

Euroopan avaruusjärjestön tarjouspyyntö ”Path to Post-COVID Recovery” tarjoaa yrityksille tukea ja rahoitusta kestävien palvelujen teknisen toteutettavuuden ja taloudellisen kannattavuuden arvioimiseksi. Rahoitushaku on vielä auki syyskuun 10. päivään asti. Lisää tietoa täältä.

Ratkaisuja raiteille

Selvitysprojektien ja demonstraatiohankkeiden rahoitus

Space for Rail  -hanke tähtää raideliikenteen ratkaisujen kehittämiseen avaruusdatan avulla. Kuljetustarve kasvaa ja myös muuttuu nyt nopeasti. Tämä rahoitus on avoinna vuoden 2022 loppuun asti asti. Lisää tietoa täältä.

Geowise webinaari ESA:n Business Applications -hankkeista

Järjestämme webinaarin ESA:n Business Applications hankkeisiin osallistumisesta tiistaina 8.9.2020 klo 12.30-13.00. Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään maanantaina 7.9.2020.

Voit myös olla suoraan yhteydessä:
www.geowise.fi
Puhelin 0400 413 025
S-posti info@geowise.fi