Menu Close

Geowise uutiskirje – syyskuu 2020

Geowise webinaari ESA:n Business Applications -hankkeista

Järjestämme webinaarin ESA:n (Euroopan Avaruusjärjestön) Business Applications hankkeisiin osallistumisesta tiistaina 8.9.2020 klo 12.30-13.00.

Webinaarissa esitellään tarkemmin ESA Business Applications -hankkeiden tarkoitus, rahoitus ja miten hanketta voidaan hakea suoraneuvottelulla. Lisäksi kerrotaan tällä hetkellä auki olevista tarjouspyynnöistä, jotka ovat täysin rahoitettuja ja miten nämä poikkeavat suoraneuvottelumenettelystä.

Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään maanantaina 7.9.2020.

Voit myös olla suoraan yhteydessä:
www.geowise.fi
Puhelin 0400 413 025
S-posti info@geowise.fi

European Space Agency Business Application web-sivut ovat taas käytössä osoitteessa https://business.esa.int/

Esimerkkejä muutamista täysin rahoitetuista tarjouskilpailuista:
Eroon muovista – Selvitysprojektin rahoitusPlastic-Less Society on hanke, jossa etsitään ratkaisuja merenkulun saasteongelmiin ja erityisesti vesistöön kulkeutuvan muoviongelmien ratkaisemiseksi. Haku on auki syyskuun loppuun asti. Lisää tietoa täältä.
Energiaa merestä – Selvitysprojektin rahoitusMerienergialla on potentiaalia olla merkittävä rooli tulevassa energiajärjestelmässä. Tämä tarjoaa uusia monialaisia ​​yhteistyömahdollisuuksia merienergialle ja avaruusteollisuudelle uusien kaupallisten ratkaisujen keksimiseksi. Haku on auki lokakuun 27. päivään asti. Lisää tietoa täältä.