Menu Close

Geowise Uutiskirje – Joulukuu 2020

ESA Space Solutions on paikka liikeideoille, joihin liittyy avaruus kaikilla yhteiskunnan ja talouden alueilla. Tavoitteena on tukea yrittäjiä Euroopassa liiketoiminnan kehittämisessä satelliittisovellusten ja avaruustekniikan avulla jokapäiväisen elämän parantamiseksi. Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan useita etenemisiä, kuten ESA Business Inkubation Centers (ESA BIC), ESA Technology Broker Network ja ESA Business Applications -ohjelma. Rahoitus vaihtelee tyypillisesti 50K Eurosta 2M Euroon ja tukee kaikkea avaruusteknologian siirrosta, varhaisen vaiheen inkubaatio-ohjelmista ja toteutettavuustutkimuksista suuriin demonstrointiprojekteihin.
 
Lisätietoja antaa Kimmo Kanto, Business Finland
Maailma tarvitsee yrittäjiä
– Miksi lapset ovat parhaita yrittäjiä

Monet piirteet, jotka erottavat yrittäjät muista, heijastelevat lasten ja aikuisten välisiä eroja. Ensinnäkin, aivan kuten yrittäjät, lapset ovat luonnollisesti uteliaita – heitä kiehtoo kaikki, eikä heitä huijata yksinkertaisella vastauksella. Sen sijaan he kysyvät jatkuvasti ja pyrkivät saamaan lisätietoja. Lapset yhdistävät tämän rakkauden etsintään fantasiaan. Se antaa heille mahdollisuuden kuvitella uusia ideoita ja ratkaisuja, joita aikuiset tyypillisesti eivät näe. – Lue koko artikkeli tästä linkistä