Konsultointi

Ketä me olemme?

Geowise on asiantuntijayritys jolla on vuosien kokemus liiketoiminnan tuottavuutta tehostavasta konsultoinnista. Haastamme vanhat tekijät ja kangistuneet kaavat. Kustannustehokkuutta ja laatua arvostavalle toimeksiantajalle tarjoamme täysin uusia mahdollisuuksia.

Geowisen keskeisin tehtävä on avustaa yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Palvelumme räätälöidään vastaamaan yrityksen yksilöllisiä tarpeita.

Keskeisiä osaamisalueitamme ovat avaruus- ja ympäristöteknologiat, paikkatieto, turvallisuus ja elektroniikka.

Geowisen asiantuntemus on laaja, kattaen niin perinteisen digitaalisen datan käsittelyn kuin kaukokartoituksen ja navigaatiotekniikat. Geowisella on ansiokasta kokemusta myös turvallisuusalalla toimimisesta.

Meillä on laaja ja aktiivinen kumppani- ja yhteistyöverkosto niin Suomessa kuin ulkomaillakin, koostuen viranomaistahoista, teollisuuden toimijoista sekä akateemisesta maailmasta.

Coordination

Geowise tarjoaa laadukasta, päämääräsuuntaista projektikoordinointipalvelua, johon voi kuulua

  • Hankesuunnitelman valmistelu ja oikean projektiaiheen valinta
  • Liikekumppanien ja kansainvälisten osapuolten haku ja valinta
  • Työpajojen ja seminaarien järjestäminen
  • Projektin viestintämateriaalin tekeminen ja tulosten levittäminen
  • Kattavien projektiraporttien laadinta
  • Tutkimustulosten kaupallistaminen

Projektin hallinta vaatii laajaa osaamista ja asiantuntemusta, jota ei aina löydy yrityksen sisältä. Ratkaisu on palkata ulkopuolinen projektikoordinaattori joka hoitaa projektin oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti, säilyttäen korkean laadun koko projektin ajan. Tässä Geowisen pitkä kokemus projektien ja ohjelmien koordinoinnista nousee eduksi. Ulkopuolisen projektikoordinaattorin palkkaaminen mahdollistaa itse projektitiimin keskittymisen olennaiseen.

Digitaalinen viestintä

Markkinointimateriaalit, esitelmät ja hissipuheet tekevät ensivaikutelman yrityksestäsi, ja on tärkeää osata tehdä se oikein.

Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että sinulla on keskimäärin kuusi sekuntia aikaa herättää jonkun mielenkiinto myymääsi tuotetta tai yritystäsi kohtaan.

Tarjoamme viestintäkoulutusta, joka on räätälöity organisaation tarpeiden mukaan. Yrityksen esittelyn ja myyntipuheiden lisäksi koulutamme myös myynnin ja markkinoinnin kehittämistä.

Tapahtumat ja verkostointi

Geowise järjestää tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia, jotka ylittävät odotuksenne.

Verkostoituminen ja yhteistyö voivat nopeuttaa pääsyä uusille markkinoille.

 

Kun yrityksenne tarvitsee osaavaa kumppania, ottakaa yhteyttä!